PRAŠKASTI PASTERIZIRANI PROIZVODI OD JAJA

Šifra proizvoda

Opis proizvoda

1.) Kemijske karakteristike-     Vlaga max. 5,0%    Lipidi  min. 39%    Proteini  min. 45%    Sl. masne kiseline (oleinska) max. 3,5%    pH  7,5 - 8,0    Aditivi nema     2.) Bakteriološke karakteristike- Svi praškasti proizvodi od jaja zadovoljavaju slijedeće mikrobiološke standarde:  Aerobne mezofilne bakterije  max. 10 000 u 1 g.  Staphylococcus aureus max. 10 u 1 g.  Enterobacteriaceae max. 10 u 1 g. Salmonella vrste  negativno u 50 g.  Listeria monocytogenes negativno u 25 g.     3.) Jaja u prahu moraju se čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu na temperaturi do maksimalno 15°C. Rok trajanja proizvoda je 18 mjeseci u originalnom pakiranju i označen je na deklaraciji.     4.) Pakiranje-  PE i natron vreće od 30 kg. Na zahtjev kupca, moguća su i drugačija pakiranja  

Detalji proizvoda

© EKOS d.o.o. 2024. Sva prava pridržana